Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Μην είσαι γκάου!


Πώς γίνεται αυτό και η κολλητή μου η Katy πάει και πέφτει πάνω σε κάτι άθλιους τύπους.(όχι ότι εγώ δεν έχω τον **μαγνήτη,αλλά αυτό είναι άλλο Ευαγγέλιο).Θέλω να σας πω για τον τελευταίο της Katy...τον Ο. 25 χρονών, άγνωστο το επάγγελμα...μόνο σαν dj τον γνώρισε!Αυτός που λέτε την έπρηξε με το καλημέρα σας να παίξουν indoors!Κάτσε βρε λυσάρη άντρα...οκ...δεν θέλεις σχέση,ούτε εμείς όμως θέλουμε να μπλέξουμε μαζί σου συναισθηματικά και κουραφέξαλα!Να περάσουμε καλά θέλουμε και όταν βαρεθούμε θα αλλάξουμε από μόνες μας το δίσκο(είμαστε πολύ της τεχνολογίας σαν παρέα). Αλλά όχι και έτσι...!Αυτά θέλουν κάποιο τρόπο, λίγο τακτ, ένα ποτό, λίγο φλερτ..κάτι!Βουρρρ αμέσως στον πατσά..πρόσεχε καίειιιι!
Μετά από δικές του απεγνωσμένες προσπάθειες για sex attack, του έστειλε λοιπόν η( θεά φυσικά) φίλη μου να βγούνε για ένα ποτό οι δυο τους,να τα πουν, να γνωριστούν (δηλαδή να κόψει αν είναι psycho,δολοφόνος κτλ).Ποια ήταν η απάντηση...''εεε...είμαι κουρασμένος,δεν μπορώ,αν θες έλα σπίτι!''Χμμμ..τι να πω εγώ τώρα;Να τον πάρω ένα τηλέφωνω και να του πω ότι είναι καθυστερημένος;Τράβα την τύχη για ένα **** ποτό να δεις τι παίζει και ποιος ξέρει τι θα φέρει η νύχτα...!
Είναι κάποιοι άνθρωποι πολύ γκαου!Δεν μπορείς να συννενοηθείς καθόλου μαζί τους!Ο τύπος στέλνει μηνύματα σε όλες τις γυναίκες του καταλόγου και όποια έρθει!Και μην φανταστείτε ότι αυτά τα λέω σαν σεμνότυφη κι έτσι!Έχουν αλλάξει οι εποχές και οι γυναίκες πια μπορούν να περνάνε εξίσου καλά όπως και οι άντρες (στις μεγάλες πόλεις τουλάχιστον).Τα ταμπού αρχίζουν και πέφτουν ένα ένα και οι αναστολές εξαφανίζονται.Είμαι πολύ χαρούμενη που ζω στη δική μου εποχή και μπορώ να απολαμβάνω πράγματα που οι γυναίκες των προηγούμενων γενεών ούτε να φανταστούν δεν μπορούσαν!Παρ'όλα αυτά πιστεύω ότι το σεξ είναι ένα όμορφο παιχνίδι, από το οποίο οφείλουν να λείπουν οι χοντράδες.Όλα ξεκινούν από τη γνωριμία, έπεται το φλερτ και στη συνέχεια αυτό το πάθος καταλήγει σε ένα όμορφο βράδυ!

3 σχόλια:

Maria Rafaella είπε...

blepeis bre gynaika? katholou takt autoi oi antres pleon.. kalytera oi 2 mas me tis makaronades mas, oute tha sou gkriniazw ama baleis ena kilaki parapanw, oute ama trwme pizzes sto krebati, oute tha se apofeugw tis dyskoles hmeres k panta tha exeis epipleon rouxa na foras..ta dika m :P

Zero Design είπε...

Reeee ti ton krazete ton anthrwpo.. ithele sex.. ksera... den thes.. den ton noiazei.. Ama thes se mia teliki kai to potaki sou klp klp.. na pas se allon.. giati o sigekrimenos.. den itan gia tetoia ;)

Apla ta pramata.. ;)

Fenia είπε...

Gynaikaaa....exeis dikio...kalutera oi duo mas kai 8a perasoume ZOUPERRRRRRRR!lol
Zero m....kai sy exeis ta dikia s!Apla ta pragmata...alla ase mas na ksekatiniastoume kai na to euxaristi8oume lol:p