Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

oooopsssss!


Tο καλό το πράγμα δεν αργεί να γίνει. Βασικά το καλό το πράγμα γίνεται γρήγορα. To καλό το πράγμα δεν είναι αρνί να σουβλίζεται να σουβλίζεται.....και να σουβλίζεται! Αυτές οι αντιλήψεις είναι παλιές και τις πετάνε κάτι ψευτορομαντικοί ανεγκέφαλοι που γεννήθηκαν σε λάθος εποχή (σαν να βλέπω κανέναν προπάππου μου).

Όταν σου αρέσει κάποιος...δεν περιμένεις μέχρι οι συνθήκες να είναι ιδανικές και αυτό γιατί οι συνθήκες δεν είναι ποτέ ιδανικές. Απλά αδράτεις την κάθε στιγμή και ομολογείς την έλξη σου προς το αντίθετο φύλλο (ή και το ίδιο...διακρίσεις δεν κάνουμε). Όλοι μας φοβόμαστε την απόρριψη, αλλά τι να κάνουμε! Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή θα φάμε χυλόπιτα, θα απογοητευτούμε, θα στεναχωρηθούμε, αλλά δεν θα καταστραφεί και ο κόσμος.

Και πες ότι ήρθε η μέρα που το αντικείμενο του πόθου σου, γίνεται δικό σου. Δεν θες να το μοιραστείς αυτό με τον αδερφό σου, κάποιον άλλο συγγενή ή και δεν ξέρω εγώ τον κολλητό σου; Ε; Τι παράξενα πλάσματα που στε εσείς οι άντρες. Καταλαβαίνω ότι δεν θέλετε να υπεραναλύετε τα πάντα που συμβαίνουν στη ζωή σας, κατανοητό. Αλλά μια ενημέρωση ποτέ δεν βλάπτει! Γιατί άμα κάτσει και η κοπέλα αυτή γνωρίσει τον αδερφό σας, τον φίλο σας, τον πατέρα σας (γίνεται και αυτό!) και υπάρξει μια έλξη, μια φούντωση, μια φλόγα, ποιος θα φταίει; Εσείς..που δεν μιλάτε, δεν ενημερώνετε! Τι μυστικοπάθεια είναι αυτή.

Μέτα μπλέκονται ολονών τα μπούτια και άντε να βγάλεις άκρη! Γιατί ξαφνικά βρίσκεσαι σε μια περίεργη κατάσταση όπου η κοπέλα που σου αρέσει κ πολιορκείς , αρέσει στον αδερφό σου και παλιότερα είχε κάτι με έναν από τους φίλους σου. Από που νομίζετε ότι παίρνουν ιδέες οι σειρές. Όλα αυτά είναι βγαλμένα από την άτιμη τη ζωή.

1 σχόλιο:

♥♫★ Maria_Chu ★♫♥ είπε...

axaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa!! dn iparxeis!! pisteuo oti 3ero poli kala gia ti milas k simfono.... 3exases na valeis mesa kapoia fili pu mporei na exei kanei kt me ton aderfo, filo, patera! lol