Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Υπομονή!Τελειώνει!


Επιτέλους, έφτασε η ώρα που τελειώνει και το Μουντιάλ και θα ξαναδούμε τους άντρες πάλι πίσω στους δρόμους. Είμαι σίγουρη ότι όλες οι κοπέλες σας διάβασαν από τα περιοδικά τους οδηγούς επιβίωσης για το μήνα του Μουντιάλ. Κάποιες από αυτές τις ακολούθησαν, κάποιες δεν άντεξαν και αγανάκτησαν!

Μπάλα είναι θα περάσει!Τώρα πια η γνωστή αντροπαρέα θα μαζέψει τα μπογαλάκια της και ο καθένας θα μπει πάλι στι καθημερινό του πρόγραμμα. Τέρμα οι μπύρες, οι πίτσες (που παχαίνουν), οι απογοητεύσεις και οι χαρές. Τέρμα τα στοιχήματα, σε κάθε έξοδο η λοξή ματιά στην τηλεόραση που κρέμεται από κάπου, τα τηλέφωνα για ενημέρωση του αποτελέσματος και κάθε τι γενικά που είχε σχέση με το Μουντιάλ.

Το κακό σε αυτόν το μήνα ήταν ότι η Εθνική μας δυστυχώς δεν πρόλαβε να παίξει πολύ και δεν είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον τερματοφύλακα της!Επειδή ήταν πολύ καλός τερματοφύλακας βεβαίως, βεβαίως! Το άλλο κακό είναι ότι ακόμα και στον ύπνο μου τα αυτιά μου βουίζουν από τις βουβουζέλες. Μα τι χούι και αυτό, σαν να είχα σμήνος κουνουπιών στο αυτί μου. Τώρα όμως που τελείωσαν τα γκολ και που ο Ρικάρντο Ίζεκσον ντος Σάντος Λέιτε θα πάει σπίτι του, εσείς οι άντρες θα βγείτε πάλι έξω στους δρόμους ΚΑΙ ΠΡΙΝ τις 11:00 το βράδυ.

Σας καταλαβαίνω όμως. Αυτό το event το περιμένετε τέσσερα χρόνια και σας αρέσει πολύ. Κάνετε όλοι σαν μικρά παιδιά όταν συζητάτε για τον τηλεμαραθώνιο Μουντιάλ που κάνατε χθες το βράδυ και για τις δέκα μπύρες που ''σπάσατε'' και τα σουβλάκια που ''τσακίσατε''. Γι αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε και λίγο ανεκτικές μαζί σας. Άλλωστε έχουμε μπροστά μας ένα καυτό Ιούλιο χωρίς μπάλα και όρεξη για πολλά μπάνια. Γι αυτό καλές βουτιές και waka waka !

Δεν υπάρχουν σχόλια: