Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Τι δεν καταλαβαίνουμε εμείς οι γυναίκες


Άντρες ή γυναίκες...όλοι είμαστε περίεργα πλάσματα. Κι όμως έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας. Σχέσεις που είτε καταλήγουν σε όμορφες στιγμές είτε στην απόλυτη πανωλεθρία. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε ο ένας για τον άλλον. Ας δούμε λοιπόν πρώτα τι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε εμείς οι γυναίκες για εσάς τους άντρες!

1. Γιατί ακόμα και στα 30 σας έχετε το Οιδιπόδειο; Δεν περνάει ποτέ αυτό; Αφού τον ομφάλιο λώρο σας τον κόψανε μόλις γεννηθήκατε, αυτό το κόλλημα με τη μαμά πότε θα το κόψετε; Και ακόμα πότε θα σταματήσετε να συγκρίνεται τα αυγά με τα αυγά της μαμάς, το σιδέρωμα με το σιδέρωμα της μαμάς. Χεράκια έχετε κάντε τα μόνοι σας, ή πηγαίνετε στη μαμά σας.

2.Γιατί είστε σαν τα διαφημιστικά σποτάκια; Γι αυτά ξέρουμε, μας έχουν πει να μην τα πιστεύουμε, οπότε το ίδιο κάνουμε και με σας. Δεν πιστεύουμε λέξη!Γιατί δεν μπορείτε να είστε ειλικρινείς από την αρχή;


3. Γιατί δεν θυμάστε τίποτα άλλο παρά μόνο την τελική ταχύτητα αυτοκινήτων που δεν πρόκειται να αποκτήσετε, ονόματα μοντέλων που δεν θα ρίξετε ποτέ στο κρεβάτι, αποτελέσματα αγώνων που δεν αφορούν την ομάδα σας;

4. Γιατί κανονίζετε τις εξόδους μας, ακόμα και το σεξ με βάση το πρόγραμμα της ομάδας σας, ή την εξεταστική των κολλητών σας.

5. Δεν είναι άδικο
ο πισινός σας να μην είναι ποτέ κριτήριο στις συνεντεύξεις για δουλειά;

6. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί έχετε τέτοιο κόμπλεξ με τον μέγεθος και τις επιδόσεις σας;

7. Και γιατί μετά τις...επιδόσεις σας μας ρωτάτε αν φτάσαμε; Τι θέλετε να σας απαντήσουμε: <<Στο δρόμοοοο είμαστε, ερχόμαστε.>>; Δεν έχει σημασία πια, μη ρωτάτε. Ίσως ναι, ίσως όχι..who cares. Άλλωστε δεν μπορεί ΜΟΝΟ η Πετρούλα να τελειώνει σε αυτό τον κόσμο.

8. Γιατί κάποιοι κάνουν τα πάααααντα για να μας ρίξετε στο κρεβάτι και μετά δεν κάνετε τίιιιιποτα για να μας ξαναρίξετε! Μετά σας περνάει ε; Ε τότε ανακοινώστε τι θέλετε για να μην ψαχνόμαστε μετά.

9. Ενώ κάποιοι άλλοι ενώ μπορούν να μας ρίξουν στο κρεβάτι τελικά δεν το κάνουν. Στ'αλήθεια δεν ξέρω γιατί. Ίσως είναι λίγο απροσάρμοστοι.


10. Γιατί όταν δεν έχουμε προβλήματα ζήλιας μας λέτε ότι σας παραμελούμε και όταν επιχειρούμε να ζηλεύουμε λίγο για να μη σας παραμελούμε λέτε ότι νιώθετε πίεση. Αποφασίστε τι θέλετε, τι στο καλό, περίοδο έχετε; Άμα νιώθετε τόση πίεση, πάρτε ένα χάπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: